Header foto

Voordelig thuis je hypotheek afsluiten

Je kunt op deze website alle informatie over hypotheken vinden en zelf berekeningen maken. Maar elke persoon heeft specifieke eisen en wensen. Wil je een echt persoonlijk advies, dan kun je met ons een afspraak maken. Je krijgt dan via je eigen computer je adviseur te zien – een soort conference call. Alle berekeningen kun je daarbij live zien op je eigen scherm. In feite verloopt het proces hetzelfde als bij een persoonlijk gesprek, alleen nu digitaal. Daarnaast verzorgt Internet Direct Hypotheken de afhandeling van de hypotheek tot en met het passeren van de akte bij de notaris. Lekker gemakkelijk, snel en voordelig.

Snel, gemakkelijk en voordelig jouw hypotheek

Doordat alles online verloopt, kan je helemaal zelf bepalen wanneer een afspraak plaatsvindt, ook buiten kantooruren. Bovendien kan je met onze modules eenvoudig meer inzicht verkrijgen over jouw situatie: wat kan je lenen, wat kan je gaan kopen en wat worden je maandlasten. De afspraken vinden plaats via een live videostream met jouw adviseur. Zo lijkt het net of je bij ons op kantoor zit, je hoeft er alleen de deur niet voor uit. Onze videostream werkt zo dat de adviseur ook meteen alle berekeningen aan je kan laten zien. Hierdoor krijg je meteen een duidelijk beeld over wat wel en niet mogelijk is en wat bijvoorbeeld de gevolgen zijn van een bepaalde hypotheekkeuze. Zo weet en zie je meteen waar je aan toe bent. 

Hoeveel voordeel wil je hebben?

Veel banken en tussenpersonen die hypotheken verstrekken rekenen voor allerlei zaken kosten. Het mooie gebouw, de spreekkamer, de koffie etc. moeten allemaal terugverdiend worden. Voor een adviestraject en het afsluiten van de hypotheek ben je dan veelal meer dan 2000 euro kwijt en soms zelfs het dubbele. Omdat bij ID hypotheken alles online verloopt kunnen we je vaste lage tarieven bieden:

Adviesgesprek via livestream slechts 750 euro

Met dit gesprek weet je precies waar je aan toe bent en wat in jouw specifieke situatie de beste keuze voor een hypotheek is.

Afsluiten van je hypotheek slechts 750 euro

Ga je na het adviesgesprek met ons in zee, dan regelen wij de hypotheek verder helemaal voor jou.