Header foto

Over ID Hypotheken

ID Hypotheken staat voor Internet Direct Hypotheken, maar ook voor betrouwbaar, professioneel en gemakkelijk. Je kunt dus thuis van achter je eigen computer jouw hypotheekzaken regelen en toch een persoonlijk advies op maat krijgen dankzij de live videostream. Bovendien berekenen we de laagste kosten voor jou en we ontvangen geen provisie van de bank.

Al jouw voordelen op een rijtje:

1. Je kunt je hypotheek al afsluiten v.a. €1399,-
2. Vanuit je huis alles regelen
3. Ruime keus in (voordelige) hypotheekverstrekkers
4. Jij bepaalt wanneer (ook buiten kantooruren)
5. Heldere live videostream met je adviseur
6. Je kijkt via je scherm mee met de berekeningen van je adviseur
7. Direct inzicht in alle mogelijkheden

Waarom ID Hypotheken?

Wij zijn één van de voordeligste hypotheekbemiddelaars van Nederland, waarbij je snel en gemakkelijk online jouw hypotheek kunt afsluiten. Bij ons betaal je voor het hypotheekadviesgesprek slechts € 649,-. Sluit je daarna je hypotheek via ons af, dan betaal je daarvoor € 750,-. Dus vanaf € 1399,- verzorgen wij je hypotheek van het advies tot en met het passeren van de akte. Bovendien zijn wij een echt volstrekt onafhankelijke hypotheekadviseur.

ID hypotheken is een onderdeel van Pentrax

Pentrax geeft al jaren financiële adviezen aan ondernemers, directeur grootaandeelhouders (DGA's)en zzp-ers in heel Nederland. In de afgelopen jaren is Pentrax Hypotheekcentrum voor ondernemers (www.hypotheekcentrumvoorondernemers.nl) uitgegroeid tot de belangrijkste bemiddelaar voor ondernemers, DGA's en zzp-ers.

Met ID Hypotheken richt de Pentrax-groep zich nu op het bemiddelen van de juiste hypotheek voor de particulier. De Pentrax-groep staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM; www.afm.nl) en is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (KifiD; www.kifid.nl).