Header foto

Live videostream

Je kunt op deze website alle informatie over hypotheken vinden en zelf berekeningen maken. Maar elke persoon heeft specifieke eisen en wensen. Wil je een echt persoonlijk advies, dan kun je met ons een afspraak maken. Je krijgt dan via je eigen computer je adviseur te zien – een soort conference call. Alle berekeningen kun je daarbij live mee zien op je eigen scherm. In feite verloopt het proces hetzelfde als bij een persoonlijk gesprek, alleen nu digitaal. Daarnaast verzorgt Internet Direct Hypotheken de afhandeling van de hypotheek tot en met het passeren van de akte bij de notaris. Lekker gemakkelijk, snel en natuurlijk voordelig.

Hoe werkt het?

Wanneer je besluit om een huis te gaan kopen komen er veel vragen op je af: wat zijn mijn opties, hoeveel kan ik lenen en wat wordt mijn maandlast? Het zijn veel voorkomende vragen, die wij dagelijks beantwoorden. Vragen waar je een eerlijk en duidelijk antwoord op wilt hebben en goed over geadviseerd wilt worden. Daarom voorzien wij je altijd eerst van onafhankelijk advies, zonder dat je meteen een hypotheek hoeft af te sluiten. Voor een echt persoonlijk en passend advies kun je dus kiezen voor ons adviestraject. Ben je tevreden over ons advies en wil je jouw gewenste hypotheek bij ons afsluiten? Dan kan je dit direct doen via ons afsluittraject. Meer informatie kun je vinden bij stappenplan.

Live video streaming is nog vrij onbekend bij de meeste mensen. Om je een indruk te geven van de werking van het online adviesgesprek kun je het volgende filmpje bekijken.


(FILMPJE)